آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ |برنت ۷۵ دلار و ۱۷ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۹۴ سنت معادل ۱.۲۷ درصد افزایش به ۷۵ دلار و ۱۷ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت نفت حدود 1 درصد افزایش یافته و به بالاترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده است. تشدید جنگ در اوکراین حساسیت بازار نسبت‌به مخاطرات ژئوپولیتیکی را بالا برده است.

 

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 94 سنت معادل 1.27 درصد افزایش به 75 دلار و 17 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 1 دلار و 14 سنت معادل 1.63 درصد افزایش 71 دلار و 24 سنت معامله می‌شود.

 

هر دوی این شاخص‌های نفتی حدود 6 درصد طی یک هفته گذشته افزایش قیمت داشتند. این افزایش قیمت پس‌از آن صورت گرفت که انگلیس و آمریکا به اوکراین اجازه دادند از موشک‌های آنها برای حمله به عمق خاک روسیه استفاده کند و مسکو هم پاسخ این اقدام آن‌ها را داد.

 

تشدید تنش‌ها بین روسیه و اوکراین بالاتر از سطحی بوده که طی یک‌سال گذشته در جنگ بین رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان دیده شده‌است.

 

ولادیمیر پوتین گفت روسیه همچنان موشک اورشنیک هایپرسونیک خود را در جنگ آزمایش می‌کند و ذخایری از این موشک را برای استفاده در اختیار دارد. مسکو به‌دنبال استفاده اوکراین از موشک‌های بالستیک آمریکایی و موشک‌های کروز انگلیسی برای حمله به خاک روسیه، از موشک اورشنیک برای هدف قرار دادن اوکراین استفاده کرد.

 

آمریکا دراین‌بین تحریم‌های جدیدی علیه گازپروم بانک روسیه اعمال کرده است. به‌نظر می‌رسد جو بایدن قصد دارد در آستانه خروج از کاخ سفید مسکو را به‌خاطر حمله به اوکراین مجازات کند.

 

کرملین اعلام کرد تحریم‌های جدید آمریکا تلاشی ازسوی واشنگتن برای توقف صادرات گاز روسیه است، اما روسیه راه‌حلی برای آن پیدا می‌کند.

 

آمریکا همچنین واردات مواد غذایی، فلزات و سایر اقلام را از حدود بیش‌از 30 شرکت چینی به اتهام رفتار چین با اویغورها ممنوع کرده‌است.

 

چین به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت دنیا در بحبوحه نگرانی در مورد وضع عوارض جدید در دولت ترامپ، سیاست‌های جدیدی را برای تقویت تجارت از جمله حمایت از واردات محصولات انرژی معرفی کرده‌است.

 

اطلاعات ردیابی کشتی‌ها نشان می‌دهد واردات نفت خام چین در ماه نوامبر افزایش می‌یابد.

 

واردات نفت در هند به‌عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت دنیا هم به‌دنبال افزایش مصرف داخلی بالا رفته است./ تسنیم

ارسال نظر